Shanina Bos, Beschermingsbewindvoerder

Shanina Bos, Beschermingsbewindvoerder

In mijn relatie met cliënten sta ik voor een open, betrouwbare en heldere samenwerking. De cliënt kan een deskundig en gedreven bewindvoerder verwachten.

Sinds 2008 werk ik in de financiële dienstverlening. Tijdens mijn HBO opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening was ik actief als assistent -bewindvoerder. Na het behalen van het diploma ben ik op dat bewindvoerderskantoor enkele jaren werkzaam geweest als bewindvoerder. Voordat ik bij Indigo Bewindvoering werkte, heb ik ook ervaring opgedaan met de bedrijfsadministratie van diverse bedrijven in de private en publieke sector. Hierdoor is mijn kennis op financieel gebied nog verder verbreed en kan ik mijn financiële en juridische kennis goed inzetten voor de cliënt.

Mijn streven is: samen met de cliënt doelen stellen om rust en stabiliteit op financieel gebied te verkrijgen.