Oedina Tijssen, Administratief Ondersteuner

Oedina Tijssen, Administratief Ondersteuner

  • 06-15656194
  • Administratie@indigobewindvoering.nl
  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 14.00 uur.

Ik ben Oedina Tijssen en ben 32 jaar. Sinds augustus 2022 ben ik  administratief ondersteuner bij Indigo Bewindvoering. De financiële kant van het werk als administratief ondersteuner bij een bewindvoerder spreekt  mij erg aan.

Mijn taken zijn onder andere; mails verwerken, kwijtschelding aanvragen, schulden opvragen, declaraties indienen bij de zorgverzekering en contact hebben met cliënten.

Met mijn achtergrond in het maatschappelijk werk heb ik ervaring op kunnen doen bij verschillende doelgroepen met uiteenlopende problematieken. Ik probeer mijn ervaringen uit het werkveld toe te passen bij Indigo Bewindvoering en probeer zoveel mogelijk mee te denken voor een passende oplossing voor onze cliënten.

Ik vind dat iedereen een kans verdient om zijn zaken op orde te krijgen en te houden. Daar zet ik mij voor in.