Marjolein Verhulst, Beschermingsbewindvoerder

Marjolein Verhulst, Beschermingsbewindvoerder

Naast mijn opleiding en ervaring als beschermingsbewindvoerder heb ik ook ervaring opgedaan in het maatschappelijk werk en heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond.

Ik heb op deze wijze ervaring opgedaan met complexe (gezins) situaties en diverse doelgroepen. In mijn werk als beschermingsbewindvoerder probeer ik zowel mijn ervaring als maatschappelijk deskundige als mijn financiële achtergrond met elkaar te verbinden. Dit komt voor mijn cliënten tot uiting in een betrokken en vakkundige aanpak.

Mijn streven is om op een voor mijn cliënt passende termijn een traject richting financiële zelfstandigheid uit te zetten zodat de bewindvoering op een positieve manier afgesloten kan worden.